Zelf een activiteit organiseren

Home / Nieuws / Zelf een activiteit organiseren
In Nieuws

Bij Buurthuis Boerenplein zijn we ervan overtuigd dat tieners zelf het best weten wat ze leuk vinden!

Heb jij een leuk idee voor een activiteit, bijvoorbeeld een kookworkshop, een voetbaltoernooi, een tienerdisco of wat dan ook. Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Samen met de tienerwerker ga je jouw activiteit organiseren en tot een succes maken! Uiteraard kost het organiseren van een activiteit jou zelf niets. Ook in het kader van je Maatschappelijke Stage kun je bij ons iets organiseren.

Voor wie: iedereen van 10 jaar en ouder
Wanneer: mag je zelf bepalen
Tijd: mag je zelf bepalen
Waar: in één van de tienerruimtes of een andere locatie
Eigen bijdrage: gratis
Aanmelden: via a.haryouli@boerenplein.nl

Ben je tussen de 10 en 21 jaar dan kan je naar de activiteiten komen die elke week in de wijk en in het jongerencentrum plaatsvinden. Heb je zelf ideeën voor activiteiten neem dan gerust contact op met Abdeslam Haryouli via mail: a.haryouli@boerenplein.nl of bel: 070 380 5474

Ouders en/of verzorgers, leerkrachten of buurtbewoners die graag iets willen organiseren voor tieners of vragen hebben met betrekking tot tieners kunnen contact opnemen met de jongerenwerkers!

Kijk voor meer informatie op www.boerenplein.nl