Indrukwekkend concert Residentie Orkest in Juliana Plaza

Home / Nieuws / Indrukwekkend concert Residentie Orkest in Juliana Plaza
In Nieuws

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver! Het optreden van het Residentie Orkest in Juliana Plaza waar al weken zó naar werd uitgezien. Dat was te merken aan de opkomst. Transvalers waren in grote getalen aanwezig.

Bij binnenkomst werden zij positief verrast door de bijzondere opstelling. De leden van het orkest zaten namelijk verspreid in en tussen het publiek! Dat maakte de ervaring nóg specialer.

Tijdens het concert werden vijf prachtige werken gespeeld van onder andere Beethoven, Mozart en Bach. Elke keer nadat de dirigent met subtiele handbewegingen een stuk afsloot, volgde luid applaus. Als slagroom op de taart werden de bezoekers ook nog op een optreden van de kinderen van 1001 nachten (een muziekschool uit de wijk) getrakteerd. Samen met het Residentie Orkest brachten zij nog drie andere prachtige stukken ten gehore.

Al met al was het een prachtige avond. Door zowel Atalay Celenk (directeur Juliana Plaza) als Sven Arne Tepl (algemeen & artistiek directeur van het Residentie Orkest) werd de wens uitgesproken van dit concert een jaarlijkse traditie te maken.

Transvaal op de kaart!