Koning Willem-Alexander bezoekt Iftar in buurthuis Mandelaplein

Home / Nieuws / Koning Willem-Alexander bezoekt Iftar in buurthuis Mandelaplein
In Nieuws

Donderdagavond 16 mei kregen de bezoekers van de Iftarmaaltijd in buurthuis Mandelaplein een verrassende mededeling toen zij aan tafel schoven. Directrice Marije Talstra van het buurthuis kondigde aan dat er straks een wel heel bijzondere gast aan zou schuiven. Niemand minder dan koning Willem-Alexander zou binnen een paar minuten arriveren om samen met de aanwezigen het vasten te verbreken.

De koning schoof aan bij verschillende tafels en ging met de bewoners van Transvaal in gesprek. Ook werd hij aan de hand van een inspirerende filmpje geïnformeerd over een mooi project van het buurthuis.

En aan het eind van de avond volgde er dan uiteraard nog even een fotomomentje met alle aanwezigen.