Festival de betovering

Door:
Thijs Moesker
De twintigste editie van Festival de Betovering speelt zich af van 18 t/m 26 oktober op meer dan 55 plekken in Den Haag. Kunstenaars en theatermakers uit binnen- en buitenland betoveren kinderen tot en met twaalf jaar met het mooiste, leukste, spannendste en meest ontroerende in ruim 500 voorstellingen en workshops. De Betovering is hét internationale kunstfestival voor de jeugd en verwacht dit jaar weer zo’n 25.000 bezoekers en bezoekertjes.

OVERAL EN SAMEN
De Betovering staat aan het roer van een uniek samenwerkingsverband dat meer dan vijftig Haagse culturele organisaties, maatschappelijke instellingen en bedrijven bindt. De Betovering speelt zich in Den Haag af op bijna alle podia, in de musea, bibliotheken en sinds een paar jaar ook buiten culturele instellingen. De doelgroep van het festival is breed samengesteld en bevat kinderen (en hun ouders) uit alle delen van de stad en regio, uit alle lagen van de bevolking, van Nederlandse en buitenlandse herkomst. De Betovering wil zoveel mogelijk kinderen in hun vrije tijd actief en receptief laten genieten van kwalitatief hoogwaardig werk van professionele kunstenaars en hen de kracht van de verbeelding laten ervaren. Ze wil hiermee bijdragen aan de ontwikkeling van een zo breed mogelijk samengestelde groep kinderen.

PRAKTISCH
Kijk op www.debetovering.nl voor het complete programma, reserveringen en toegangsprijzen. De meeste voorstellingen en workshops kosten € 7,00. Festival De Betovering
Voor: iedereen tot en met 12 jaar
Waar: in 55 culturele instellingen in en rond Den Haag
Wanneer: vrijdag 18 t/m zaterdag 26 oktober 2019 (herfstvakantie)
Programma/reserveren: via www.debetovering.nl

Fotograaf: Vivienne van Leeuwen
Deel via sociale media Stuur mij een bericht Doe mee
Wanneer
  • Op 18-10-2019 van 12:00 tot 13:00 (heeft al plaatsgevonden)
Deelname
€ 7.00
Meer informatie
Reageer