Feestelijke certificaatuitreiking voor leerlingen praktijkschool De Einder

Het ontmoetingsplatform voor bewoners, bedrijven, bezoekers.

Feestelijke certificaatuitreiking voor leerlingen praktijkschool De Einder


Wethouder Bert van Alphen reikte tijdens een feestelijke bijeenkomst in Juliana Plaza op dinsdag 10 december certificaten uit aan leerlingen van praktijkschool De Einder!

Samen met Praktijkschool de Einder en het Werkgevers Service Punt (WSP) werkt Juliana Plaza hard om de jongeren van Transvaal een toekomstperspectief te bieden in de Horeca. De jongeren die een opleiding volgen op praktijkschool de Einder worden bij Juliana Plaza professioneel begeleid.

Binnen 12 maanden kunnen verschillende jongeren bij Juliana Plaza betaald aan de slag en kunnen ze doorstromen naar een Horeca werkgever. Een win-win-situatie! Binnen het traject krijgen de leerlingen trainingen en cursussen (o.a. HACCP, Sociale Hygiëne en gastheerschap) zodat ze zichzelf zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op de toekomst. Bij Juliana Plaza willen we de Jongeren de kans geven te leren werken en werkend te leren. Door samen te werken met werkgevers en beroepsonderwijs geven we onze jongeren de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan!




Deel via sociale media Reageer