Nieuwjaarsreceptie Transvaal op 21 januari

6 januari 2020
Met plezier nodigen wij u uit voor de nieuwjaarsreceptie van Transvaal op 21 januari 2020 om 18:00 in Juliana Plaza (Schalk Burgerstraat 217).

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van Transvaal zal naast een korte terugblik op 2019 de nieuwe programmering voor 2020 met als thema ‘75 jaar vrijheid’ worden gepresteerd.

Ook in Transvaal zal de viering van 75 jaar vrijheid worden gevierd. Ook wij gaan op onze manier de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog herdenken en vieren we onze vrijheid door jong en oud van al die 130 nationaliteiten uit Transvaal en Schilderswijk aan elkaar te verbinden. De nieuwjaarsreceptie van Transvaal biedt ook volop de ruimte om te netwerken en contacten te leggen voor samenwerking voor het nieuwe jaar.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het strijkkwintet van het Residentie Orkest als initiator van SYMPHONY 2030, gebaseerd op de zeventien Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Samen met tientallen Haagse partners, zoals Juliana Plaza, maken wij onze stad een beetje mooier.

Waar

Wagenstraat 185
Den Haag

Contact

Neem contact op met Thijs:

Thijs Moesker
Contactpersoon
-20