Doe met uw straat mee aan de Buitenspeeldag

4 maart 2020
Eens per jaar is de straat van de kinderen. Geen auto’s en fietsers, maar van stoep tot stoep ruimte om te spelen. Woensdagmiddag 10 juni 2020 is de Nationale Buitenspeeldag. Organiseer een activiteit en vraag op tijd een vergunning aan.

Op de Buitenspeeldag worden in heel Den Haag straten afgesloten om de stad te veranderen in 1 grote speelplek. De gemeente en Jantje Beton roepen ouders, verzorgers, speeltuinen, scholen, jeugdclubs, belangenorganisaties en het verenigingsleven op om mee te doen.

Vergunning aanvragen
Wilt u een activiteit organiseren in uw straat tijdens de Buitenspeeldag? Vraag dan voor 3 april een gratis vergunning aan via e-mailadres jeugd@denhaag.nl(externe link).

Dranghekken aanvragen
Moet uw straat worden afgesloten vanwege de activiteiten? Of organiseert u een straatfeest tijdens de Buitenspeeldag? Dan moet u zorgen voor een afzetting met dranghekken. Deze kunt u gratis lenen, kijk voor meer informatie op de pagina Dranghekken aanvragen. Vergeet niet uw buren over uw plannen te vertellen, dat voorkomt misverstanden.

Subsidie aanvragen
U kunt subsidie aanvragen voor uw Buitenspeeldag-activiteit. Uw stadsdeelkantoor helpt en begeleidt u bij het aanvragen van deze subsidie.

Bron: Denhaag.nl

Waar

Wagenstraat 185
Den Haag

Contact

Neem contact op met Thijs:

Thijs Moesker
Contactpersoon
-20