BARTALK 18 DEATH AND THE AFTERLIFE

Door:
Fatima Qureshi

BARTALK is een interdisciplinaire serie van storytelling en optredens die plaatsvinden in verschillende cafés in Den Haag. Elk evenement bestaat uit vier optredens van een kwartier over diverse onderwerpen binnen een thema. Alles is mogelijk zolang er geen powerpoint presentatie wordt gebruikt en de presentatie binnen het thema van het evenement valt.

Het thema van deze editie is de dood en het leven na de dood. Dit is vaak een moeilijk onderwerp, en de huidige generatie ervaart een complexiteit door technologie, tradities, beleid die voortdurend verandert, onbegrip tussen verschillende culturen enzovoorts. In deze editie van BARTALK stellen we onszelf de volgende vragen: Hoe rouwen wij om degenen die zijn overleden? Hoe kunnen we omgaan met mensen die om het leven zijn gekomen door geweld? Wat gebeurt er met onze lichaam en data als we overleden zijn? Hoe bereiden we ons voor op de dood in een digitaal tijdperk?

Kijk voor verdere info en volgende data op de website van BARTALK.Dit programma is onderddeel van het Artist In Residence programma van De Vaillant/HOMEGROWN
Deel via sociale media Stuur mij een bericht Doe mee
Wanneer
  • Op 07-02-2020 van 20:00 tot 23:00 (heeft al plaatsgevonden)
Deelname
Prijs op aanvraag
Reageer