Transvaal Vooruit

Door:
Transvaal Vooruit

Beste lezer,

wij zijn Transvaal Vooruit. Wij als kernteam wonen bij elkaar 65 jaar in Transvaal-Noord en Transvaal-Midden. Onze kinderen zijn hier geboren, we leven hier met ons gezin en we wonen met plezier in de wijk.

Juni 2018 hebben we elkaar ontmoet bij een buurtbrunch en inmiddels vormen we samen met andere actieve bewoners Transvaal Vooruit!

Wij willen bewoners en ondernemers van Transvaal bij elkaar brengen om samen de wijk Transvaal te verbeteren. Onze missie: Transvaal heeft een goede naam en krijgt van de gemeente voldoende geld en de aandacht. Zodat we met z’n allen veilig en met plezier de wijk kunnen wonen en werken!

Wij werken hard aan gezelligheid en dat iedereen mee kan doen. Onze slogan is Met elkaar en voor elkaar! Samen aan de slag, met bewoners, ondernemers, professionals en bestuurders.

Wij werken in werkgroepen aan gezelligheid, schone straten, goede woningen, groen in de buurt, veiligheid en goede plannen voor de buurt.

We werken aan het opzetten van een wijkkrant, verkeersveiligheid in de Paul Krugerlaan, meer en beter groen in de buurt en betere handhaving in de wijk. We organiseren ook leuke activiteiten om bewoners samen te brengen.

Wilt u ook wonen in een fijne buurt, help dan mee! Samen staan we sterk om al onze doelen te halen. Meldt u aan voor onze mailinglijst waar we uitnodigingen heen sturen voor bijeenkomsten in Buurtcentrum Bario of om ook actief te worden bij Transvaal Vooruit via transvaalvooruit@gmail.com.

Tot ziens in de buurt!

Team Transvaal VooruitDeel via sociale media

Bezoek ons
  Contact