Mensen verbinden in de Wijk
Dat is onze missie

Voor bedrijven

"Meer klanten uit de wijk met WijkConnect"

Beste ondernemer,

Welkom op WijkConnect. Leuk dat je meer te weten wilt komen over ons wijkplatform. Graag vertellen we je meer over WijkConnect en hoe het als middel ingezet kan worden om meer klanten uit de wijk te halen.

1. Naamsbekendheid

Kan iedereen in de wijk je goed vinden? Ook als je niets meer aan naamsbekendheid zou doen? Hoeveel geld, tijd en energie kost je dit? Wat zou het kunnen opleveren, als je buren je meer verkoop gunnen?

WijkConnect lost dit op door je een eigen Organisatiepresentatie te bieden. Dit is je persoonlijke visitekaartje aan de wijk. Het is makkelijk te maken en ziet er professioneel uit. Zo vindt 25% van de bedrijven op WijkConnect nieuwe klanten.

2. Contact met je klanten

Kennen wijkbewoners je? Doe je wel eens iets extra's om ze te houden? Lopen ze een blokje om, zodat ze met jou zaken kunnen doen?

Goed klantcontact en een persoonlijke benadering zijn mooie manieren om wijkbewoners te betrekken bij je zaak. Op WijkConnect geef je bewoners de kans om de persoon áchter de onderneming te ontdekken. Je kunt jezelf persoonlijk introduceren met foto's, verhalen en datgene wat je verkoopt. Kennen is gunnen, toch?

3. Klaar voor online concurrentie

Het aantal webshops groeit. En wijkbewoners kopen meer online. Ook zie je de kwaliteit van webshops toenemen. Hoe zorg je dat je producten net zo mooi zijn gepresenteerd en makkelijk worden gevonden? Of dat je dienstverlening ook op de juiste zoektermen, nieuwe klanten aantrekt?

Op WijkConnect laat je zien wat je in huis hebt. Presenteert je producten en diensten in de WijkEtalage. WijkConnect zorgt dat je je eigen showroom kan maken. Je specialiteiten zijn óp WijkConnect én in de zoekmachines goed vindbaar. Wat heb jij je wijk te bieden?