Uitnodiging concert voor Transvaal

Cultuur
3 mei 2023

Met trots verwelkomt Juliana Plaza op zondag 11 juni 2023 een ensemble van het Residentie Orkest in Transvaal. Drie top-musici spelen meesterwerken uit het repertoire voor piano, altviool en klarinet. Sven Arne Tepl, algemeen en artistiek directeur van het Residentie Orkest, gidst u deze middag door het programma. Hij gaat met de drie musici in gesprek om u een inkijk te geven in de fascinerende wereld van klanken en ritmes. Wij verheugen ons op ons bezoek aan Transvaal en uw komst. 

Deze middag kunt u genieten van een bijzonder Concert voor Transvaal met altvioliste Iteke Wijbenga, klarinettist Lars Wouters van den Oudenweijer en pianist Daniël van der Hoeven. Ze zullen muziek laten horen van o.a. Mozart, Schumann en Bruch met tussendoor mondelinge toelichtingen over de muziek en de instrumenten die u deze middag hoort. Laat u verrassen en inspireren door de schoonheid van klassieke muziek.

Wijkbewoners van Transvaal zijn van harte uitgenodigd om het Concert voor Transvaal gratis bij te wonen. Het concert vindt plaats van 15.00 – 16.00 uur in Juliana Plaza. Na afloop praten we graag met u na onder het genot van een hapje en drankje. 

Met het Concert voor Transvaal presenteert het Residentie Orkest zich aan de wijk. Muziek brengt mensen samen, stimuleert ontmoetingen en betrokkenheid bij elkaar en de stad. Het concert is een vast onderdeel van Symphony 2030, de maatschappelijke programmering van het Residentie Orkest. 

U kunt vrijkaarten bestellen door een e-mail te sturen naar info@julianaplaza.nl, wees er snel bij, want vol is vol.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk