Sport- en spel op vernieuwd Kaapseplein

Sport
23 juni 2023

Het Kaapseplein is er klaar voor. Woensdag 5 juli zijn jongeren tot 18 jaar welkom voor een middag vol activiteiten tussen 14.00 uur en 18.00 uur. Jongeren uit de buurt kunnen meedoen aan sport en spelletjes, er zijn diverse acts van jeugd uit de wijk en een kinder DJ maakt er een feestje van. Je bent van harte welkom.

Mooie samenwerking tussen partners in Transvaal

Het Kaapsepleinteam is een groep actieve bewoners die zich inzetten voor het plein. Bij het team sluiten regelmatig nieuwe bewoners aan en er valt ook wel eens iemand af. Momenteel bestaat het team uit Ercan, Petya, Silviya, Lana, Jennifer en Silvia. Vanaf maart kwam het team op meerdere dinsdagavonden bij elkaar om ideeën voor de openingsmiddag te bespreken. We sluiten met het programma aan bij de sport en spelletjesmiddag van Stichting Haagse Hopjes Transvaal. Verder zijn o.a. de wijkpartners WeZijnTransvaal, WSDH/Streetsport en Stichting Topaze ook betrokken. Deze samenwerking belooft iets moois voor de toekomst.

Officiële opening

Op maandag 3 juli is van 16.30 uur tot 18.00 uur de officiële opening van het Kaapseplein. Stadsdeelwethouder Arjen Kapteijns zal rond 17.15 uur samen met kinderen uit de wijk de opening verzorgen. Ook wordt het Kaapsepleinteam in het zonnetje gezet.

Het Kaapsepleinteam, Stichting Haagse Hopjes Transvaal en Team Transvaal

Wie

Kinderen
Jongeren