Actieve zomer in Transvaal

Wonen
25 augustus 2023

De zomervakantie laten we achter ons en de scholen zijn weer gestart. Voor de jongere thuisblijvers tijdens de zomervakantie was in Transvaal genoeg te doen. Ze hoefden zich niet te vervelen. Verschillende organisaties in Transvaal organiseerden voor de jeugd een groot aantal activiteiten.

Spelen en zelfverdedigingsporten

Haagse Hopjes deed zes weken lang vakantieactiviteiten in Wijkpark Transvaal. Het WSDH,vechtsportteam deed een vechtsporttour op de Playgrounds in Escamp, Laak en Centrum. Jongeren konden gratis meedoen aan workshops zelfverdedigings- en vechtsporten.

Waterpret om te verkoelen

Om het hoofd koel te houden waren er waterpretactiviteiten op verschillende pleinen in Transvaal en de Schilderswijk. Sport- en control organiseerde dit waterfestijn met verschillende welzijnspartijen

Ontwikkelen taal en talent op de Zomerschool

WeZijn Transvaal organiseerde een lesprogramma om de taalvaardigheid van kinderen op eigen niveau te verbeteren. Daarnaast werd in het lesprogramma ook gewerkt aan talentontwikkeling door activiteiten met sport, bewegen, cultuur, natuur en creativiteit. De kinderen presenteerden het eindresultaat van de talentlessen aan hun ouders. 

Foto's: Stichting Haagse Hopjes Transvaal

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen