Help mee met Haagse Coronacampagne

Gezondheid
12 november 2020

Het aantal coronabesmettingen in Den Haag daalt gelukkig weer, maar nog niet snel genoeg. Daarom zijn we de campagne ‘Den Haag tegen Corona’ gestart: een campagne van en voor heel Den Haag. U kunt ons helpen de campagne tot een succes te maken.

Veel activiteiten opgestart

Een heleboel Hagenaars dachten al met ons mee over de campagne.

Hopelijk ziet u die ideeën, suggesties en dat enthousiasme terug in de posters op straat. Maar we werken al aan de uitwerking van veel meer plannen met mensen uit de stad. Er is bijvoorbeeld een rapnummer geschreven met Umit-C waarvoor ook een video is opgenomen. 

Diverse Hagenaren vertelden voor de camera hun verhaal over Corona, zoals sociaal ondernemer Petra Brekelmans en vrijwilliger Nancy Krul.

We werken aan een wedstrijd met jongeren: wie kan het beste corona-proof alternatief verzinnen voor een feestje? En we gaan nog veel meer situaties in de stad fotograferen en/of filmen.

Op zoek naar nieuwe ideeën

Wij zijn heel blij met dit resultaat in de eerste dagen van de campagne!

Die positieve energie willen we vasthouden. Vervolgstap is dat we zoveel mogelijk inwoners van onze mooie stad bereiken met de campagne.

Daarbij kunt u helpen. Op de website www.denhaagtegencorona.nl vindt u de posters in negen talen. Die kunnen worden opgehangen in winkels, buurthuizen en/of andere plekken waar veel mensen komen. U kunt de posters, video’s en verhalen delen via uw social media. Of in gesprek gaan met mensen in uw omgeving aan de hand van de voorbeelden op de website.

Website en middelen in negen talen

De website bieden we aan in negen talen. U kunt in uw communicatie de directe link gebruiken naar de taal van uw keuze:

 

www.denhaagtegencorona.nl/arabisch

www.denhaagtegencorona.nl/bulgaars

www.denhaagtegencorona.nl/chinees

www.denhaagtegencorona.nl/engels

www.denhaagtegencorona.nl/pools

www.denhaagtegencorona.nl/roemeens

www.denhaagtegencorona.nl/spaans

www.denhaagtegencorona.nl/turks

 

Extra communicatiemiddelen nodig?

Heeft u nog andere middelen nodig? Of goede ideeën om de campagne verder te verspreiden? Laat het ons weten. Wij willen de komende tijd samen met u alles in het werk stellen om Den Haag tegen Corona in de hele stad bij alle inwoners onder de aandacht te brengen.

 

U kunt ons bereiken via uw contactpersoon bij de gemeente of door het campagneteam te mailen op het adres corona@denhaag.nl.

We zouden heel graag samen met u de campagne bij zoveel mogelijk Hagenaars onder de aandacht te brengen. Den Haag tegen Corona:

Zo doen wij dat. Alvast dank voor uw hulp!

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Wagenstraat 185
Den Haag