Wijktafel Transvaal

Bijeenkomsten
Wonen

Beste bewoner van Transvaal,

Binnenkort wordt een bijeenkomst georganiseerd met bewoners, professionals en medewerkers van de gemeente Den Haag om samen te kijken naar de cijfers over Transvaal. en de resultaten van de enquête 'prettig wonen in Transvaal'. Je gaat in gesprek over hoe de wijk er voor staat. Welke goede dingen er in de wijk zijn en wat beter kan.

We vinden het belangrijk dat een goede afspiegeling van de wijk aan tafel zit. Wil jij ook een mooiere wijk en meepraten hoe dat kan worden gerealiseerd? Meld je aan voor deze wijktafel van donderdag 10 juni.

Doel van de Wijkagenda

Het doel van de Wijkagenda is om de belangrijkste knelpunten in Transvaal aan te pakken. Op de Wijkagenda staan de aandachtspunten die voor de bewoners, ondernemers en organisaties in de wijk belangrijk zijn om van de wijk een prettige(re) leefomgeving te maken. De Wijkagenda geldt voor een periode van vier jaar. Na twee jaar is er een evaluatie en wordt de agenda waar nodig aangepast.

Wijktafel 10 juni

Tijdens de wijktafel van 10 juni bespreken we ook de uitslag van de enquête. Dit doen we in kleine groepjes. We willen met elkaar de thema’s vertalen naar ambities. Deze ambities geven aan wat we in 2024 anders willen ten opzicht van de huidige situatie.

Dit doen we natuurlijk niet alleen, maar samen met professionals uit de wijk en met de medewerkers van de gemeente. We willen aan het einde van de avond de drie belangrijkste ambities hebben gekozen. 

Wat moet ik nu doen?

Stuur ons een mail dat je wil meedoen aan deze Wijktafel. Dat doe je door onderaan dit bericht het contactformulier in te vullen.

We zetten jou op de mailinglijst van de mensen die meedoen aan de Wijkagenda Transvaal. Je hoeft alleen de datum en tijdstip blokken in je agenda.

Je krijgt dan vanzelf informatie over de wijktafels en wat van jou wordt verwacht.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in het Juliana Plaza, Schalk Burgerstraat 217. Wij houden natuurlijk rekening met de dan geldende corona-maatregelen. 

Vragen?

Als je nog een vraag hebt over de Wijkagenda dan kan je mij altijd mailen of bellen. Ik kijk er naar uit om je bij de wijktafel te ontmoeten.

Tot dan.

Met vriendelijke groeten,

Mohamed el Khalifi

 

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Wanneer

Op de Agenda:
Donderdag 10 juni 2021 van 16:00-18:00

Meedoen

< februariapril >
maart 2024
madiwodovrzazo
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Waar

Schalk Burgerstraat 217
Den Haag

Meer informatie

Contact

Neem contact op met Mohamed:

Mohamed el Khalifi
Contactpersoon
4