Vacature

Op twee locaties biedt Buurthuis Mandelaplein Peuteropvang met voorschoolse educatie aan voor peuters van tweeënhalf tot vier jaar. Dit zijn veilige, sfeervolle en stimulerende speel- en leerplekken waar we peuters optimaal voorbereiden op het basisonderwijs. We hebben jaarlijks plek voor ongeveer 120 peuters. Buurthuis Mandelaplein heeft de volgende vacature:

 

Vacature studentbaan financiële administratie

 

8 uur per week, flexibel in te delen

 

Werkzaamheden oa:

·        Invoeren van de nieuwe peuters in de financiële administratie

·        Opstellen van maandelijkse mutatieoverzichten

·        Maandelijks opmaken en versturen verkoopfacturen

·        Opstellen van de kwartaalfacturen voor de gemeente

·        Debiteuren administratie en beheer

·        Beschrijven en verbeteren/innoveren werkprocessen

 

Wat kan Spelend-R-Wijs je bieden?

·        Een uitdagende studentenbaan in je eigen vakgebied

·        Een inspirerende organisatie met ongeveer 30 medewerkers en veel stagiaires en vrijwilligers

·        Een contract voor één jaar, met bij goed functioneren verlenging voor nog een jaar

·        Werkplek op Mandelaplein 1 Den Haag en een deel van je werk kan vanuit huis

·        Leuke collega’s

·        Bij vragen kun je terecht bij je collega’s maar ook bij de leverancier van het online kinderopvang- ICT systeem

·        Betaling conform CAO kinderopvang

 

Wat vragen we van jou?

·        Goede communicatieve vaardigheden

·        Affiniteit met cijfers en netjes en gestructureerd kunnen werken

·        Zelfstandig kunnen werken

 

Verloop van de procedure

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marije Talstra, directeur van Spelend-R-Wijs. E-mail: info@mandelaplein.nl of 06-51086920.

We vragen je als reactie een motivatiebrief én een CV op te sturen.

 

Mandelaplein 1

2572 HT Den Haag

Tel. 06-51086920

Tel. 070-2087032

www.mandelaplein.nl

Corona - herinneringen

Om de herinneringen aan de Corona periode in Den Haag ook voor de toekomst te bewaren, roept het Haags Gemeentearchief de hulp in van de inwoners van de stad. Wat mag er volgens ú zeker niet ontbreken?

Geen normale tijd

Na vijf maanden Coronamaatregelen begint het soms al bijna als normaal te voelen. Toch is het zeker geen normale tijd. Onalledaagse maatregelen zijn getroffen, variërend van zeeppompjes in winkels en restaurants tot sluitingen van bedrijven. En hele beroepsgroepen zitten thuis, met of zonder werk.

Verbazing en onderzoek

Toekomstige generaties zullen met verbazing kijken naar foto’s van mensen met mondkapjes in de Haagse trams. Net zoals de jongeren van nu zich niets kunnen voorstellen bij op de snelweg rolschaatsende kinderen op een autoloze zondag. Wetenschappers zullen onderzoeken willen doen naar hoe de Hagenaars de beperkingen beleefd hebben, en hoe hun gedrag gedurende de crisis veranderde.

Nu nadenken over later

Dat betekent dat we nu al moeten nadenken over hoe we de huidige gebeurtenissen - als gevolg van Corona - kunnen bewaren voor de toekomst. En dat niet alleen. Minstens zo belangrijk is wát er bewaard moet worden. De afgelopen maanden hebben we hiermee de nodige ervaring opgedaan. Maar Den Haag is een grote stad, waarin ontzettend veel gebeurt. Als Haags Gemeentearchief kunnen we niet alles overzien.

Uw hulp is belangrijk!

Daarom roepen we uw hulp in. We zijn op zoek naar uw suggesties voor websites en social mediakanalen, die door ons gearchiveerd zouden moeten worden.

Alles "Haags" kan interessant zijn

Maar ook een huisartsenpraktijk die veel gecommuniceerd heeft over de maatregelen, een buurtbewoner die de lege of juist drukke straten heeft vastgelegd, een (bekende) Hagenaar die op een unieke wijze een coronadagboek bijhoudt of een theatergezelschap die een voorstelling voor de thuiszitters gaf. Alles kan interessant zijn, zolang het maar Haags is en bedoeld voor een wat groter publiek. 

U kunt uw suggesties sturen naar wouter.brunner@denhaag.nl o.v.v. 'Suggestie Corona archief'. 

Alvast bedankt! ​

Zoom